Skägg är som hemorojder

56 132 fans på plats, vågen rullar på Ullevi och Maiden kliver på scenen. Det liknades vid konserten på stadion enligt aftonbladet, med ett extra tilllägg: "Bara lite mäktigare. Bara lite bättre. Bara fan så mycket större". Det säger nog allt, bilder finns antagligen på alla nyhetsnätsidor..

+ Den nakne mannen med sopkvast som klev upp på scen under förbandet Avenged sevenfold.
+ Fear of the Dark

Förresten, tyckte riktigt synd om en kort lite rund kille/man/gubbe som stod längst fram vid staketet och lagom till maiden blev bakknuffad till en position där han inte såg någonting..

Skägg är som hemorojder, man vet inte vad det är förrens man har haft det. Skillnaden är väl att har man skägg så vill man inte bli av med det.. Att folk ringer och klagar på rapport's Rickard Palm gör mig lite grinig på alla tråkiga jävlar där ute i Sverige.. Vill han ha mustasch måste han väl för i helvete ha mustasch!!, inte fan ska ni behöva ringa till SVT och klaga på det.. ska vi göra så att alla svenskar får ringa till varandra och klaga på varandras utseende.? Skulle det kännas bättre för alla jävla tråkiga svenskar som inte har så mycket bättre för sig än att klaga.. Nej, stå på dig Palm, folk är bara lite avundsjuka på att dom är lite mer misslyckade än dig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback