Nationalteatern!

Första Arvikadagen avklarad. Nationalteatern var riktigt grymt!, Tele2 försäljaren var snygg och det var inte jävligt dyrt, bara vanligt dyrt.. Ikväll fortsätter det med personalfest, amanda jenssen, magnus uggla och lite mer av det goda..  Men nu är det nog dags att krypa ner i sängen (en uppblåsbar badleksak) och sova ett par timmar innan det är dags att korka upp igen!. Förresten, köpte någon likör igår som smakade mjölkchoklad, förbannat gott!.

Det kommer mer imorgonkväll när jag börjar fåll koll på situationen.



Go Paris.!

Paris Hilton är ful, men smart och lite rolig... Nu ska hon bli president och måla Vita huset i rosa färg..  Det skulle faktiskt bli en rolig syn.. Men som president vet jag inte, vi klarar oss utan fula blondiner...

Domarjävel.! Förlåt

En domarjävel kallad domarjävel av hela Göteborg är en riktig domarjävel, är man blind och inte kan se skillnad på en hand och ett huvud är man en domarjävel eftersom man förstör för ett lag.. Sånna domarjävlar ska inte få dömma fotboll. Domarjävlel!. Förlåt, alla kan väl se fel, inte lätt att vara ensam domare och avgöra varje situation rätt i 90 minuter.. Fast man blir lite förbannad när det drabbar en själv.. Jag undrar bara varför i helvete man inte löser problemet med att ha videokameror som domaren kan ta till vid tveksamma situationer, allt skulle bli så jävla mycket lättare och mer rättvist då!!.
(Det handlar om att Basel fick en straff (85e minuten) vid ställningen 2-2 i champions leaguekvalet och slog ut IFK Göteborg, IFK hade gått vidare vid 2-2)

I övrigt då?, jobbade 07-20.15 idag. Fått skattepengar vilket var otroligt gött, det firar vi extra i helgen genom att bränna en del av dom! :D

Leveransparodi a'la Komplett.

Byggt ihop lillebrors internätköpta "speldatorbyggsats" idag och blev väldig sugen på en egen dator, eller en ny dator rättare sagt.. Fast det får nog vänta ett bra tag tyvärr. Det som är roligt att han beställde datorn från komplett.se i söndags, för 2 veckor sedan fick jag ett mejl där det stod att jag vunnit en digitalkamera, en tävling hos just komplett.se. En dator på kommer på 2 dagar, men en kamera tar över 2 veckor... Jag blev dock förvarnad att det kunde ta upp till 2 veckor, men jag förstår inte det svåra i att packa och skicka iväg en kamera??? I övrigt har jag plockat kantareller idag på gården, fast mamma  åt opp dom..

Annars har jag idag inte gjort alls mycket, jobbet tog halva dagen, datorbyggandet den andra halvan, tedrickande det lilla övriga. Just nu liras det pokertundering där jag ligger 711 för tillfället av totalt 3 601. 12 000 från början.. Så topp 99 kan det nog bli om jag har tålamodet, orken och suget kvar i ett par timmar. Förresten funderar jag på att bli en rik, lat, framgångsrik affärsman.. Jag ska ha en Harley Davidson, en riktigt muskelbil, ett vid en sjö i en skog, en fru och några små kottar.. 


Dubbelpass imorgon med hemtjänst och carling.. 12 timmar jobb ger money., lite extra i Karlstad om ett par veckor med ev. Whiskeyprovning blir en skön omväxling... Ska försöka få till ett litet dokumentärmöte med Amanda om hon är villig vilket jag hoppas och tror!



Ettan kom, tvåan kom, sjuan kommer såsmåningom!

Edward Scissorhands, Ed Wood, Sleepy Hollow, Kalle och chokladfabriken, Corpse bride och Sweeney Todd, alla filmer av Tim Burton tillsammans med Johnn Depp, år 2010 kan vi lägga till Alice i Underlandet. Det är så gött när det klickar och man finner ett riktigt radarpartner, då alla vet att det kommer bli ett lyckat resultat. I övrigt är det dåligt med kommande filmer som jag väntar på, The Dirt som kommer 2009 (planerat) är väl först ut. Sedan kommer det väl lite smått och gott eftersom alltid, annars talas det kring en ny Simpsons film vilket allitd blir kul!. Sen har vi ju årets bästa film som ännu inte haft sin premiär, Yuvraaj! Denna Bollywood film där jag är med som statist, tror premiären var planerad till mitten utav oktober någonstans.

För övrigt kan tilläggas att Johnny Depp har 5 filmer på gång för 2009!. nu blir jag ju glad, då finns det 6 anledningar att gå på bio år 2009!
  1. Sin City 3
  2. The Rum Diary
  3. Shantaram
  4. Public Enemies
  5. The Imaginarium of Doctor Parnassus
Sen är det väl endel som går och väntar på Pirates of the Caribbean 4. eller?

Jävla skvallerblaska!

Ser rubriken Iron Maiden sångarens fru i koma på aftonbladet.. Utan att kolla något närmare på en liten bild klickar jag in mig där och då är det Blaze Bayleys fru som ligger i koma. Inte fan är han Iron Maidens sångare, skit i om han har varit det, han är inte.. Tråkigt när Aftobladet sjunker så långt att man plockar in skvallerblaskrubriker för att få läsare..

Nåja, ska väl säga att det inte spelar någon roll för mig om det är Blaze Bayleys, Bruce Dickinsons, en liten indier eller du som ligger i koma, det är lika hemskt ändå.. Men trött på vilseledande skitrubriker..

Whiskey, Vin och Choklad.

Äntligen snart helg igen! Min sista och första lediga helg denna månaden, den andra lediga helgen på 2 månader, men jag klagar inte eftersom jag valt det själv, tänk på alla pengar som tickar in sakta men säkert.. Idag hade jag en ledig stund på jobbet och räknade ut hur många ören jag tjänar varje sekund och det blev ett tal med jävligt många decimaler men jag avrundade till 3 så att det var lätt att räkna, så jag fortsatte och räkna intickade ören i ett par minuter och blev glad!.

Nationalteatern på fredag efter lite whiskey, öl, poker och god mat.. Lördag innebär återhämtning, poker, Vin, mörk choklad (99% funderar jag på att testa igen).. Det är uppvärmningen, kvällen får bli söt läseblaska a'la Smirnoff innan det ev. blir personalfest, Amanda Jenssen och Magnus Uggla (Bara Magnus Uggla om jag inte lyckas ragga upp Amanda Jenssen, dock lite beronde på om hon är så snygg som jag tror).. Det är så det är planerat, men det brukar aldrig gå som planerat.. :/

Kört lite skog med motorcykeln idag, i skogen alltså.. Jävligt roligt men när man kommer i uppförsbackar som endast består av en blöt lutande bergvägg med lite löv och barr på så har man förjävliga problem.. Det värsta är när man är halvvägs upp, det släpper och man börjar kana neråt med en tung motorcykel. Men vafan! det är skitskoj ändå och då får det göra ont.. Grattis till alla som fyller år idag om någon skulle göra det..


En lusekofta, ett brunt recept och en brunett!

Idag har jag inget vettigt att skriva, eller det har jag aldrig iofs.. jobbat själv hela dagen, sålt till mig bonus, köpt en mjukskön bomullsskorta för 199 som inte var för varm eller för kall.. Alldeles lagom perfekt.. Sitter och redigerar lite bilder från Moskva (Har redigerat alla bilder på denna datorn en gång, men när jag öppna bilderna på en riktig skärm så såg dom förjävliga ut så nu får jag göra om det fast med hjälp av den riktiga skrämen).

Sen har jag frågat mamma om hon hade bajs i maten, det hade hon inte... : )

I övrigt var det tänkt att tänkaren Jonas skulle skriva lite skit idag men han har sovit och inte skrivit något skit ännu.. Vi får se när denna skit kommer.. Annars efterlyser jag:

1. stora, sköna, snygga lusekofter om det stavas så, om det inte stavs så efterlyser jag det ändå!
2. något jävligt gott recept med choklad..
3. en brunett? eller en Fredrika...

Nej, ha en skön kväll och till alla som börjar jobba imorgon igen efter semestern vilket jag vet många som gör, jag hoppas bara ni får ett helvete på jobbet och bränner ut er ordenligt till nästa års regniga semester!. ;)







Råttungar från Pakistan och en Lusekofta.

Fick en frågan om varför det skulle vara bajs i maten.. Det vet jag inte, men jag hoppas fortfarande att det inte var det!

Läste om Råttbarn på aftobladet förut och det stämde riktigt bra att dom unga människorna verkligen såg ut som råttor, men själva nyheten om att dom tvingas till tiggeri är väl ingenting speciellt i sig? Stora delar av Asien livnärsig på tiggeri även om dom inte ser ut som råttungar..

Lusekofta (eller hur det nu stavas), var kan jag se bilder på schyssta sånna? Vore grymt skönt att ha ett par snygga koftar att dra på sig nu när hösten är på väg!!

Bajs i maten!?

Kyckling och ris uppdukat på bordet när man kom hem från dagens arbete, tacos på kvällen när man kom ut ur dushcen efter en springtur, jag hoppas inte det var bajs i maten!!

Bankrubber?



Efter en dag på jobbet med försäljningsbonus är det dags att luta sig tillbaka och se nån rulle, käka gott  och bara va bäst!.

Du är världens sämsta mamma!

Lenore Skenazy lät sin 9åriga son åka tunnelbanan ensam i New York. Då blev hon utsedd till USA's sämsta mamma?! Jag tycker att dom som som utser henne till Usa's sämsta mamma är Usa's sämsta mammor. För vilken 9årings skulle inte klara av att åka tunnelbanan själv i den stad där dom är uppväxta?, dom som har världens sämsta mammor som aldrig låter sina barn gå utanför dörren kanske? Jag vet inte.. Men alla kan åka tunnelbana, fattiga, rika, snygga, fula, alkolister, gamla, unga, handikappade, knarkare, ALLA. Oddsen för att ditt barn blir bortrövat i en storstad är bra mycket mindre än att han/hon blir påkörd av en bil i ditt eget sällskap. Så alla som kallar Lenore för en dålig mamma, som låter sitt barn pröva sina vingar och bli en självstädigare, modigare människa, är nog inte ens hälften så bra mammor.. Men det är klart, är man misslyckad mamma är det kanske lättare att sitta hem och bara hacka på andra...

Idag blir det en dag på Carlings och jag ska lura på varenda jävel fullt av kläder så chefen blir nöjd!! (Nöjdare än hon redan är)
Vad är pingback? Jag har aldrig riktigt förstått det....



Gateway of India and The Birds Nest..

Det blev ingen Darjeeling Limited ikväll, det blev en dokumentär om "The Birds nest". (Huvudarenan under OS som jag tidigare visat en bild på) och Bombay Dreams som visades på SVT1. Roligt att se bilder från Bombay istället för nordöstra Indien.. Man blir glad och längtar tillbaka, jag saknar Barista Coffee som hade grymt goda glassdrinkar.. Sen var det en bild i filmen på Gateway of India vilket är en stor port till minne av det brittiska kungaparets besök 1911. Våran sista kväll i Bombay (Mumbai) den 22 April iår, åkte vi en av båtarna som är på bilden om ni klickar på tidigare länk. Båten gick till Elefantön där vi kollade på grottempel, uthuggna grottor med gudar uthuggna i bergen på väggarna. Hursom helst, när vi kom tillbaka och klev av vi Gateway of India igen började en äldre man tala vid oss, försäljare tänkte vi men han fortsatte bara och sen bjöd han på Chai te på ett fik.. Harish hette han, riktigt trevlig man som ägde en mjukvaruföretag. Han ville bjuda oss till hans cricketklubb så vi kunde få bada i poolen.. Jag fick ett mejl för ett par veckor sedan, coolt att han kom ihåg oss.. Jag har svarat men inte hört något mer; antingen förstod han inte min engelka, antingen hamnade det i någon skräppost (jag fann hans mail i min skräppost).

Nu har jag tjatat iväg lite tid här på bloggen om minnen från Indien, ett land värt att se.!. Och även Birds nest är något att se, men det är bara slå på TV appareten under OS så får ni se den otroliga byggnad!!!


OS Huvudarena i Peking Feb-08
Birds Nest                           Harish

"But you have heard of me"

Efter 7 dagars ledighet följer nu 7 dagars arbete, men det är bara bra för lönen blir större för varje arbetad minut. Först 2 dagar på Carlings i helgen följt av mån-fre inom rallyhemtjänsten.. som följs av 2dagar med Arvika hamnfestival.. Planen är redan klar, men den återkommer jag med..

Läste i aftonbladet att världens snyggaste man, Johnny Depp, är aktuell som ny skurk i kommande Batman.. Man satsar visst allt för att få en som gör det lika bra som Heath om inte bättre.. Han kanske inte toppar Jack Sparrow, men vem vet, han får nog alla anledning att återkomma med repliken "But you have heard of me".. Lite rolig idag när jag för första gången kollade i Sofies modeblogg på Aftonbladet. Tror det hette sofies modeblogg iallafall.. Sommarens 15 hetaste sommarartiklar under 500 rankades, kvinnogrejer allting, men vid en artikel tänkte jag på en man. Vad  var det jag såg om inte ett par glasögon, svarta, runda med lila glas... Någon mer än jag som tänker på Johnny Depp?. Sen fanns det bilder på män i skägg, Johnny var självklart med.. Och jag läste i en annan blogg där någon hade skrivit något i stil med "Jag har inte skägg för att det ska vara snyggt, jag har det för att det känns bekvämt".. Kloka ord, och som jag säger, man vet inte vad skägg är förrens man har haft det.. och har man haft det, då vill man inte bli av med det..

The Darjeeling Limited får bli kvällens filmrulle.. Owen Wilson har väl aldrig gjort en dålig film? Sen ska det bli kul att se en film utspelad i Indien så jag kan drömma mig tillbaka dit, tyvärr hann jag aldrig upp till Darjeeling, det skulle bli en fruktansvärd omväg trots att det fanns med i planen ett tag.. Det jag inte kan se på riktigt får jag se på film!

Jag vill ha en bil, farsan!!

Det var inte länge sedan Schumacher körde Formel 1 med en taxi till flygplatsen, en historia taxichauffören lever länge på.. Nu har Scumacher kört på en bilhandlare också, en bra historia för bilhandlaren, helt klart!.  Även en riktigt bra marknadsföring för grabbens bilfirma. Tur i oturen, och han klarade sig rätt heltskinnad trots allt.

Hade jag haft pengar hade jag köpt en gammal "mucslecar" som jag renoverat och gjort till min egna pärlan, AMC Javelin är en bil som skulle funka finfint som ögongodis..  Eller varför inte denna Plymouth Roadrunner som jag fann på blocket.. Fast egenligen vill jag ha en "kortare" bil, inte världens längsta amerikanare som det är.. Något mer som en mustang i storlek fast med Ford Torino form, för ingen kan väl säga att det är något fel på bilen i "Starsky & Hutch",,